FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: Tegnap kikapott a Chicago otthon a Canstől, ennek megfelelően ma felforgatott sorokkal lépnek pályára. Elég tetszetős sorok ezek, Shaw-Toews-Hossa, míg Teravainen a harmadik sorba ugrott Desjardins és Danault mellé. Emellett Rundblad kikerült a keretből, valószínűleg AHL-be megy picit játszani, fejlődni, ma a védelemben a helyére Erik Gustafsson fog kerülni, aki idén már jól játszott a védelemben, így a second PP unit tagja is lesz ma este. Nagy reményeket fűz hozzá Quenneville mester, már a veterán párja is megvan későbbre, ha ma jól teljesít. 90%, hogy Crawford kezd, akinek idén remek szezonja van.
Vendégeknél rengeteg a sérült, köztük az első számú kapus, Smith, akivel azért oda tudott szúrni a Coyotes. Hanzal, Gordon, Downie, Vitale, mind sérültek.
A tegnapi pofon jót tett a Chicagonak, keményen változtattak és jó irányba, így ma kétesélyben remek választások lehetnek.

5-7 => NYERT!