FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe. Bet365-ön ezt az opciót Nyereményszorzónak hívják.

Indoklás: Ma ilyen napot tartok, b2b ellen fogadunk (őszinte leszek, nem volt tudatos, de elemzésnél kötelező megemlíteni, ki is a fáradtabb). Calgary tegnap nyert ugyan San Joseban, de ez Hillerbe került, illetve a kapus sérülése miatt extra hosszú meccsbe, ami ráadásul szétlövésig ment. Tehát ma Hiller se lesz friss, akiről szörnyű elmondani, de idei 17 meccsén még mindig nem éri el a 90%-s védési arányt, és a QS értéke a béka segge alatt van, 36,4. Hozzávetőlegesen a liga átlaga 53 pont.
A hazaiak kapujában pedig Domingue kezd, nagy reményeket fűz hozzá a Coyotes, és van is benne lehetőség, az ő QS pontjai 73,3. Érzékelhető, hogy mekkora a különbség, és ő 20 meccsen érte el ezt.
Keményen egymásnak fog menni a két csapat, mivel nem csak divíziós ellenfelek, de 1 pont választja el a két csapatot egymástól (coyotes van előrébb). Azért hangsúlyoztam ki a két kapust, mert az ő személyük fog ma dönteni. A Coyotes egy fiatal csapat, van még hova fejlődniük, a Calgary pedig egyszerűen nem képes összeállni, pedig nagy potenciál lenne bennük.
A frissebb csapatra fogadunk ma, illetve egy ilyen fontos meccsen mindenképp a hazai, nagyobb minőséget képviselő kapusra.

4-1 => NYERT!