FAQ: Figyelem, kombinált fogadás vagyis két eseményről van szó. A Pinnacle-ön lehet elérni a legmagasabb eredő (1.68) oddsot, de természetesen minden fogadóirodánál és a tippmixen is fogadhatóak (053 és 054).

Indoklás: Elkezdődött a darts Európa-bajnokság, ami két napig fog tartani és ezúttal Németországban rendezik. A torna presztízsét folyamatosan igyekeznek növelni a szervezők, most éppen az összdíjazást emelték meg kicsit. Az EB-n gyakorlatilag a legjobbak vannak ott a kontinensről és szeretik is komolyan venni a nagyok a tornát. Az első körben is már 6 legig mennek a meccsnek, tehát bőven van lehetőség javítani egy-egy rosszabbul sikerült játék után.
Két, a selejtezőből felkerült versenyző ellen fogadunk, a másik oldalon pedig két top 10-es (vagy top 6-7-es inkább) játékos áll. Adrian Lewis a torna címvédője, elég jó éve van, 68%-ban nyeri a meccseit. Jelle Klaasen pedig egy fiatal holland tehetség, akinek nincs ugyan rossz éve, de eredményeit böngészve azt látjuk, hogy az olyan nagyágyúk ellen, mint Lewis, vereséget szenved többnyire. Idén februárban találkoztak legutóbb, akkor szoros meccsen nyert Lewis, míg a legutóbbi nyolc meccsből egyet tudott nyerni csak a holland.
A másik meccsünk a Wade-Huybrechts, én ezt érzem simábbnak. Wade-nek nagyon bivaly éve van, a Grand Prix-n ezüstérmet nyert, de több döntője is van 2014-ből. Meccsei 74%-át behúzza, a torna végső győzelmére is esélyesnek mondanám. Odaát az a Ronny Huybrechts áll, aki alig minden második mérkőzésén aratott győzelmet 2014-ben és ha megnézzük a nagyobb nevek elleni eredményét idén, akkor egy-két bravúron túl csak sima vereségeket találunk. Nem gondolom komoly ellenfélnek a brutális formában lévő Wade ellen a belgát. Kétszer játszottak egymás ellen, tavaly 6-1-re, míg idén márciusban 6-3-ra nyert Wade.

 

Végeredmény: 4-6, ill. 4-6