Sziasztok!

Hát ez a nap is eljött… 🙂 Már 11 éves a brandünk! <3 És tudjátok mi a legfantasztikusabb az egészben? Nem az, hogy annyi nehézség után is, ami ezt a szakmát sújtotta ez idő alatt folyamatosan, nem ment még csődbe a cégünk (ahogy egyébként kb. mindenki másé, aki velünk nagyjából együtt kezdte!). Hanem az, hogy ennyi idő után is ugyanúgy hiszünk még az alap koncepciónkban, mint amikor és amiért az 1. Facebook oldalunkat létrehoztuk! Hisszük, hogy amivel foglalkozunk, az nem szerencsejáték. Hisszük, és bizonyítjuk minden áldott nap, hogy megfelelő szinten értünk a sportelemzéshez és képesek vagyunk hosszú távon is stabilan profitot termelni. És hisszük, hogy ez az egész, évi 365 napos írtó kemény mentális munka, amitől az ember gyorsan és többször is képes egy szezon alatt kiégni, még mindig megéri. Megéri, mert rengeteg embernek tudunk ezzel folyamatosan és jelentős mértékben anyagilag segíteni; rengeteg embert tudunk még mindig új dolgokra (pl.: bankroll menedzsment, szisztéma választásban, információgyűjtés terén) megtanítani; és mert napról napra ugyanúgy érezzük a felőletek áradó szeretből, hogy van igényetek ránk, mint a legelső napon. Ezt az egész csodát ünnepeljük ma! 🙂 És mi mást is adhatnánk ezen alkalomból ajándékba számotokra, ha nem egy kedvezményes csatlakozási lehetőséget prémium csoportjainkba?! KÖSZÖNJÜK, hogy már 11 éve velünk tartotok! <3

Mostantól (2023.11.03. 16:00) ugyanis 1 hétig (11.12.) éjfélig (23:59) a ” ttbk11kuponkód használatával 50 %-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg bármelyik legalább 1 hónapos intervallumú csomagunk, amelyiket ki szeretnéd próbálni!

Az akció – a nálunk már megszokott módon – természetesen nem csak arra az esetre vonatkozik, ha csak most lépnél be valamelyik prémium projektünkbe, hanem a hosszabbításokra is: tehát ha már Tagunk vagy, de ha most küldesz még tagdíjat ugyanarra a csoportra vonatkozóan, akkor kedvezményes áron tolhatod ki a tagsági időd! PRO tipp: érdemes minél hosszabb távú csomagot és bankkártyás fizetési móddal választani, mert az akciós áron feliratkozva az adott termékre a jövőben is folyamatosan a kedvezményes áron fogsz majd tudni nálunk hosszabbítani, amivel értelemszerűen rengeteget tudsz spórolni! (De az automatikus levonást természetesen később bármikor meg is tudod magadnak szüntetni.)

Korrektségünkhöz hűen, most sem árulunk zsákbamacskát, ilyen formában vagyunk jelenleg:
https://ttbksport.com/tipparchivum/

Csatlakozni a szokásos helyen és módon lehet:
https://ttbksport.com/uzlet/

Akinek bármi kérdése van, írjon nekünk akár Facebookon, akár e-mailben ( tippmix.tanacsado@gmail.com ) nyugodtan!

Sok sikert kíván minden egyes Tagunknak a 12 „évadra” is a TTBK Sport admin és elemző csapata! 🙂