FAQ: Labdarúgás,Lengyel III Liga.

Indoklás: a végéhez közeledik a lengyel 3.osztály és a Wolczanka Wolka Pelkinska(15.) számára még 2 nagyon fontos mérkőzés jön hiszen a csapat még nem harcolta ki a biztos bent maradást a ligában!
A csapat szerencséje, hogy két olyan ellenféllel fognak találkozni akiknek az utolsó előtti és az utolsó forduló is teljesen tét nélküli már hiszen a mostani ellenfelük a Motor Lublin(3.) már biztosan bronzérmes a ligában és bár sokáig úgy tűnt a feljutásról is álmodozhat a csapat ezt gyorsan lerombolták 1 hét alatt április végén illetve május elején elszenvedett 2 vereséggel olyan csapatok ellen akik ellen kötelező lett volna nyerniük akkor. (Wisła Sandomierz(13.) 1-0 , Sokół Sieniawa(7.) 2-0 )
A hazai csapat jelenleg ugyanannyi ponttal áll mint a kieső Wiślanie Jaśkowice, de mivel egyedülállóan nekik van csak pozitív gólarányuk a vendégek közt ezért e szempontból mindenkinél jobb az alsó régióból a csapat és még arra is van esélye hogy elcsípje a 11.helyet ami automatikus bent maradást érne nekik.
Adott tehát a motivációjuk és úgy gondolom két ideális ellenfelet kaptak ahhoz hogy megvalósítsák a biztos maradást a ligában.

Végeredmény: 2-1 => A tipp NYERT!