FAQ: Tenisz,ATP Madrid.

Indoklás: nehéz elfogadnom, hogy Karen Khachanov(13. a világranglistán) ilyen fos játékkal kiejtette az előző körben az emberemet, de itt a lehetőség ismét jó szorzón veretni az orosz játékost aki idén eddig teljesen formán kívül teniszezik és számára totálisan idegen a salakos pálya amit jól bizonyít ide 1 W – 3 L-os mérlege valamint az összességében elért 61 W –  43 L is…
Eléggé durva, de egy 3 órás meccsen hazaküldte a spanyolok fiatal reménységét Jaume Munart(55. a világranglistán), bár igaz többször láttam mostanában játszani őt és ő sem volt top formában mostanság, de az ő továbbjutását vártam.
Mai ellenfele egy “picivel” rutinosabb spanyol tenyészbika Fernando Verdasco(38. a világranglistán) akinek Dubai után volt egy kisebb sérülése és majd 1 hónapot hagyott ki azért, hogy Marokkóban az 1.körben kiessen a 34 éves Menendez-Maceiras Adrian(150. a világranglistán és a valaha volt legjobbja 111. helyezés) ? (szóval amúgy ki a faszom ez kb) aki alapvetően kemény borítást kedveli.
Szóval visszatért 3 hete Verda és hát ez a meccs után MC-ben ismét 1.kör Pierre Herbert(41. a világranglistán) ellenében ami szintén nem tudom hova tehető nála, de a lényeg hogy botrányos formában jött vissza ami talán mostanra látszik rendeződni.
Barcelonában a spanyol veteránok csatájából ő jött ki jobban és kiejtette azt a Feliciano Lopezt(102. a világranglistán) aki most a Madridi torna versenyigazgatója, valamint itt is az 1.körben kiejtette Radu Albotot(44. a világranglistán) ami nem egy rossz teljesítmény.
Mindenesetre ellenfele rossz formában érkezik és idegen borítás számára és ezért egy közepes formában lévő Verdasco is elég lehet hazai környezetben majd szerintem.
Az biztos, hogy ezen a szorzón meg kell próbálni. 🙂

Végeredmény: 2-1 (6-7,6-1,7-5) => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!