A Foci csoport leírása

Pre-match futball elemzések az európai meccskínálatból. Tehát minden aznapra vonatkozó tipp kikerül a csoportba legkésőbb 21:00-ig. Erős belső meccsdöntő információk például: eltérő motivációkról, cserecsapatok kiállásáról, elmaradt játékosfizetésekről, szándékos edzőbuktatásról, klubok csődbemenéséről, baráti viszonyban lévő együttesek közti pontleadásokról, stb. Napi átlagos ajánlásszám (kínálattól függően): 5-15 db 1,7 – 2,3 átlag odds közötti single tipp illetve 1-2 fogadáskészítős kombi vagy komplett szelvényötlet fordulhat benne elő. Papír alapon, és bármelyik jelenleg elérhető online fogadó irodánál is rakható opciók.

A FociPlusz csoport leírása

Kiegészítő jellegű bónusz csoport, amely a Foci csoportot is tartalmazza, tehát kvázi 1-et fizetsz, 2-t kapsz! Kizárólag pre-match futball elemzések Európán kívül a világ minden tájától. Leginkább: az arab országok, Dél-Amerika, Mexikó, USA és a távol-keleti országok meccskínálatából. Tehát a tippek magyar idő szerint kora reggeli vagy késő esti / éjszakai kezdési időpontú mérkőzésekre vonatkoznak, így értelemszerűen a publikálási idők is ezekhez igazodnak. Havi átlagos ajánlásszám (kínálattól függően): 30-60 db 1,7 – 2,3 átlag odds közötti single tipp illetve 1-2 fogadáskészítős kombi vagy komplett szelvényötlet fordulhat benne elő. Leginkább a több szabadidővel rendelkező futball fanatikusoknak ajánljuk. Kizárólag az online fogadó irodák kínálatából választott opciók.

A Nagytétes csoport leírása

Vegyes sportági csoport, bármilyen – akár különleges – sportág illetve speciális opció is előfordulhat benne. Ezért a maximális kihasználásához szükséges legalább egy online fogadó irodánál fenntartott számla és oda feltöltött megfelelő mértékű kezdő bankroll. Nincs feltétlenül benne minden nap tipp, mivel a nagytétezést nem lehet erőltetni. De havi átlagban 40-60 db 1,5 – 2,00 átlag odds közötti single tippként kiajánlott nagytétes infó várható, tehát napi átlagban 1-2 tipp, 5-15 %-nyi bankroll tétmértékkel ajánlva. Sok éves mérleg és tapasztalatok alapján ez a hosszú távon is legstabilabban teljesítő projektünk, itt a legritkább a formaingadozás vagy a visszaesés, ezért leginkább a komoly pénzügyi befektetésben, hosszú távú bankroll növelésben gondolkodóknak ajánljuk.

Az USA csoport leírása

Pre-match tippek a major ligákra: NBA, NFL, NHL, MLB illetve MMA-ra és Nascarra. Amerikában élő magyar elemzőnk és további amerikai informátoraink által első kézből jutunk hozzá olyan erős belső meccsdöntő információkhoz, amelyek magyar nyelven sehol máshol nem jelennek meg illetve biztosan nem tőlünk korábban. Ezáltal nagy eséllyel tudjuk megverni a bukmékerek által meghatározott kezdő hendikep határokat illetve over / under line-okat! A tippek magyar idő szerint kora esti vagy éjszakai kezdési időpontú mérkőzésekre vonatkoznak, így értelemszerűen a publikálási idők is ezekhez igazodnak. Napi átlagos ajánlásszám (kínálattól függően): 3-5 db 1,7 – 5 átlag odds közötti single tipp illetve 1-2 fogadáskészítős kombi vagy komplett szelvényötlet fordulhat benne elő.

A Tenisz csoport leírása

Pre-match tenisz elemzések a világ minden tájáról. Ebből fakadóan a tippek posztolási ideje az év különböző szakaszában teljesen eltérő lehet, hiszen a sportági Tour a szezon alatt körbejár sorra minden földrészen. Minden szakágból illetve tudásszintről, tehát: ATP, Challenger, ITF vagy WTA versenyekről is érkezhetnek ajánlások. Erős belső meccsdöntő információk például: eltérő motivációkról, sérülésekről, kimerültségről, magánéleti problémákról, baráti viszonyban lévő játékosok közötti meccs leadásokról, stb. A tippszám a tornák rendezési idejétől függnek, értelemszerűen egy Grand Slam alatt akár napi 15-20 ajánlás is előfordulhat, havonta pedig kb. 60-90 elemzés az átlag. Papír alapon, és bármelyik jelenleg elérhető online fogadó irodánál is rakható opciók.

A Speciális csoport leírása

Minden más tipp, ami a többi projektünk tematikájába nem fér bele. Tehát a sportok közül ide kerül például: a darts, a kerékpár, a kézilabda, röplabda, a rögbi és a vízilabda. De a sporton kívül találhatók itt például zenei (Eurovision dalfesztivál, YouTube nézettségi statisztikákra vonatkozó), filmes (Oscar gála, Golden Globe gála), politikai (amerikai és magyar választások) és egyéb különleges esélylatolgatások is. Ezen kívül ide kerülnek az időszakosan megrendezésre kerülő sporteseményekre (Olimpia, atlétika világbajnokság, vizes világbajnokság, téli világkupák) publikált elemzéseink is. Egy nagyon színes és szórakoztató kavalkádot nyújtunk itt tehát, így ezt a csoportot a sport globális szerelmeseinek ajánljuk leginkább. Nincs feltétlenül benne minden nap tipp, mivel ez a projekt a leginkább kínálat függő. De havi átlagban kb. 60-100 db közötti single tipp illetve fogadáskészítős kombi vagy komplett szelvényötlet fordulhat benne elő.