FAQ: Vízilabda, Világliga – női.

Indoklás:
Elég aranyos kis határt kapunk erre a meccsre annak köszönhetően, hogy a világsztár amerikai gárda “éppen csak” 3-al tudta legyőzni a Duna Arénában a magyar válogatott lányait.
Fontos tudni arról a mérkőzésről, hogy ez a két együttes (USA-Magyar) rengeteg “edzőmeccset” játszott már ez a tétmérkőzése előtt és nagyon szépen kielemezték egymás játékát már bőven a torna előtt. Az edzőmeccseken rendre 5-6 gólos amerikai sikereket születtek, és ennek köszönhetően pontosan tudta Adam Krikorian(amerikai edző) hogy mennyi erőkiadásra lesz szüksége csapatának ahhoz, hogy magabiztosan legyőzzék a magyar lányokat.
Nem mondom hogy jól kezdték ellenünk a meccset hiszen rögtön 3-1-es előnybe kerültünk, de ezután ébred az csapat és egyszerűen ledarálta a lányainkat, úgy hogy érezhető volt az is, hogy nincs egy szinten a két együttes és még a maximumot se adja ki magából az amerikai csapat.
Mai ellenfele Kanada ellen nem is olyan rég játszottak már a hölgyek, de akkor még a megkezdett válogatott építkezés elején tartottak és akkor is sikerült már 7 góllal magabiztosan győzni.
Nagyon nincs egy szinten a csapat hiszen a VB-n 17-3-ra nyertek az amcsik így hát kicsit érthetetlen számomra, hogy miért is kapunk ilyen jó hendikep határt.
Maggie Steffens az amerikaik csapatkapitánya elmondta a meccs után, ennél jóval többre képes a csapat és minden meccsen a maximumot szeretnék nyújtani és minél nagyobb különbséggel verni az adott ellenfeleket, és én hiszek neki, így hát ezen a meccsen is minimum 7 gólnak kell közte lennie.

Végeredmény: 15-4 => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!