FAQ: Vízilabda, Világbajnokság. A tipp értelmezése, hogy Magyarország legalább 18 gólos különbséggel nyer.

Indoklás: a világbajnokság nyitó fordulójában Új-Zélanddal mérkőzik meg a válogatottunk.
Új-Zéland korántsem vízilabda nagyhatalom, sőőőt. Utoljára a ’13-as barcelonai világbajnokságon szerepeltek, akkor a csoportból nem jutottak tovább, mi több, 4 mérkőzés alatt 86 gól kaptak, és mindössze 12-t szereztek. Az akkor csapathoz képest szinte már senki nem kerettag, jóval megfiatalodott a mostani játékosállomány, de ők sem jelenthetnek komoly ellenállást hazánk fiai számára.
Válogatottunk kerete csak a legjobbakat tartalmazza, a 13 fős keretből 6 játékos friss BL-győztes (FTC), de a többi játékos is európai szinten kiemelkedő, mint például Zalánki vagy a kapusunk, Nagy Viktor. Nálunk játszik a világ legjobb balkeze, Vámos Marci személyében, illetve az idei Bajnokok Ligája MVP-je (legértékesebb játékosa) Varga Dénes is.
Ennek a keretnek a mai találkozó egy nagyon egyszerű edzőmeccsnek kell lennie, ami arra lesz jó, hogy 1, önbizalmat adjon, 2, esetlegesen jól jöhet a végelszámolásnál a jó gólkülönbség.
Nagyon sima magyar győzelmet várok, szerintem 20 gólnál is több lesz közte a végén.
Keret:
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
(waterpolo.hu)

Végeredmény: 4-24 => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!