FAQ: Jégkorong, NHL. Kétesélyes fogadás.

Indoklás: mindkét együttes back to back mérkőzésre készül ma este, ugyanis tegnap este mindkét gárdának jelenése volt, de mindketten győzelemmel érkeznek a mai megmérettetésre.
A Tampa sima, 6-2-es győzelmet aratott az Anaheim ellen, akik idén sem fognak túl sok vizet zavarni. Zsinórban a második, de az utolsó 7 mérkőzésük közül az ötödiket zsebelték be este. A Tampa idén is a liga legerősebb támadóegységével rendelkezik, Stamkos, Kucherov és Point vezetésével ők szerezték a legtöbb gólt idén, találkozónként 3,7 gólt. Természetesen emberelőnyökben is ők vannak az első helyen, pontosan úgy, ahogy tavaly is: minden harmadik emberelőnyből gólt szereznek. Márpedig a Buffalo kiállítás problémákkal küszködik idén, amiből ma könnyen profitálhat a flordiai alakulat.
A BUffalo egyelőre szenved idén, pedig jól kezdték a szezont. A tegnapi győzelmükkel most már 3 győzelemnél és 10 vereséggel állnak az utolsó 13 mérkőzésén. Beleértve a két vereséget a Tampa ellen, mindkettő ebben a hónapban érkezett. A Sabres sem elől, sem pedig hátul nem teljesít jól, mindössze 2,77 gólt átlagolnak találkozónként, amivel a 23. helyen állnak a ligában, míg a 2,95 kapott góljuk sem a legszimpatikusabb. Főleg az emberhátrányos védekezésük az, ami nagyon sebezhető, az 5. leggyengébben az ilyen szituációk kivédekezésében. Ne feledjétek, hogy a Tampa viszont pont az emberelőnyös helyzetekben a legerősebb a ligában.
Vendég oldalon Hunwick, Okposo (1+4), Rodrigues (0+2), Sobotka (1+2), Thompson és Johansson (4+6) sem lép pályára.
A hazai oldalon Stamkos ma sem lép pályára várhatóan, így Kucherovra nagyobb szerep juthat. A tavalyi pontkirály idén is vezeti a csapatát, ahol találkozónként 2,3 lövést ereszt el, ahogy Stamkos is. Ma viszont a kanadai nem lesz bevethető, így Kuch simán tüzelhet ma legalább háromszor kapura.
Ahogy az elmúlt 5 találkozón, itt is Tampa győzelmet várok.

Végeredmény: Kucherov 4x lőtt kapura => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!