FAQ: Röplabda,Magyar Liga.

Indoklás:
Előző héten támogattam a MAFC csapatát a Vegyész ellenében ugyanilyen szett hendivel, akkor 3,25-ért és húztam rá az overt is amiből csak utóbbi lett nyertes, de 3 napra rá elmentek idegenben is játszani velük és ott már persze szettet is tudtak hozni a pesti srácok.
Akkor leírtam mindent a csapatról azóta semmi nem változott velük kapcsolatban.
A vendégek továbbra sem számítanak igazán erős csapatnak akik olyan verhetetlenek lennének és ennyire le kéne írni ellenük a fővárosi alakulatot.
Csoma Krisztián és Bohnicsek Szilveszter továbbra is kitűnő formában hazai oldalon és meccsenként együtt 30 pontokat hoznak össze ami brutális teljesítmény.
Vendég oldalon Nagy Péter játéka a kulcs, ezt pedig az utóbbi időben az igazolta be a legjobban amikor a Vegyész 1-3-ra nyert ellenük, ugyanis a 4.szettben 16-16-nál kiállították a jv-k és onnantól 2 pontot tudott szerezni a fiatal somogyi alakulat.
Ha Pepét megtudják fogni sáncban néhányszor akkor azért ő is eltud bizonytalanodni és erre Szilas(Bohnicsek Szilveszter) bármikor képes lehet hiszen elképesztő rugói vannak.
Nem tudom miért gondolják ennyire favoritnak a vendégeket, de nem lepődnék meg ha most már tényleg kiszakadna egy igazán kiugró eredmény a fővárosi csapatból.

Végeredmény: 3-2 => A tipp NYERT!