FAQ: Rugby, Super Rugby. A tipp értelmezése, hogy a Jaguars legalább 4 célt szerez. Az opció a mérkőzésen belül, a Csapat fül alatt, a Csapat összesített célok lehetőségei között található.
Ajánlott tét mértéke (bankroll): 0.5 %

A Super Rugby a világ különböző pontjairól jelentkezik hetente, ugyanis van argentin, ausztrál, japán, új-zélandi és dél-afrikai csapat is a 15 fős mezőnyben. Elképesztően nagy távolságok vannak, a Highlanders az utóbbi 7 napban összesen ~19500 km-t tettek meg, közben egy hatalmas pofonba is beleszaladtak a Bulls ellen. Ezzel a vereséggel immár 1-4 a mérlegük, utoljára 7 éve kezdték ilyen gyengén a szezont, ma tovább ronthatják a szezonjukat, ugyanis a két új-zélandi válogatott játékosuk, a hooker Coltman, illetve az irányító Smith sem lép ma pályára, ők a nemzeti válogatottal vannak jelenleg. Jelen állás szerint ez az utolsó forduló a bajnokságban, a koronavírus miatt zárt kapus lesz a mérkőzés, illetve holnaptól felfüggesztik a bajnokságot. A Highlanders támadósora teljesen impotens, az összes mutatóban a liga legalján kullognak, 5 mérkőzésen összesen 11 célt tudtak kicsikarni, de messze ők tették meg a legkevesebb métert, a legkevesebb sikeres passzt, illetve ők verték meg a legkevesebb védőt 1 az 1 ellen. Egyetlen dolog van, amiben tényleg kifejezetten a legjobbak között szerepelnek idén, ez pedig nem más, mint a begyűjtött sárga lapok, ebben nincs náluk jobb idén, 5-ből 4 mérkőzésükön is volt lap, ami 10 perc kiállítást jelent a gazdájának.
A Jaguars különösen hazai pályán erős, az utolsó 9 hazai találkozója közül 8 alkalommal is győzedelmeskedtek. Főként a mérkőzések végén aktivizálódnak, csak idén 61 pontot szereztek a mérkőzéseik utolsó 20 percében, ez messze a legmagasabb a mezőnyben, illetve csak a Chiefs kapott náluk kevesebb pontot ugyanebben a periódusban (14 pontot engedtek 6 mérkőzésen).
A Jaguars 6 mérkőzésen 23 célt szerzett, ezzel kiemelkedik a középcsapatok közül, sőt, nagyjából egy szinten vannak ilyen téren a liga legjobb csapataival (Chiefs-Crusaders). Ahol ma eldőlhet a mérkőzés, az a bedobások, ugyanis a hazai alakulat a lineutok 92,1%-át sikeresen szerzi meg, ezzel a másodikak a teljes mezőnyben, míg a vendégek az utolsó előtti helyen állnak ebben is (82,1%). Teljes a keret hazai oldalon, viszont ma nézők nélkül kellene nyerniük, ugyanis zárt kapus mérkőzést rendelt el a szövetség. Az argentinok még így is lehetnek “többen”, ugyanis a mérkőzés játékvezetője argentin születésű, illetve állampolgárságú. Nagyon sima mérkőzés kerekedhet ki ebből, ismét várok kiállítást a vendég oldalon, amit a hazaiak könnyen kihasználhatnak, így bőven két számjegyű különbséget várok a felek között.

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!