FAQ: Amerikai futball, NFL.

Indoklás: idén kiszámíthatatlan a Rams: Goff nagyon gyengén teljesít, Gurley a tavalyi sérülése óta látványosan szenved, míg a védelem is átalakult. Ma mindhárom tényezőnek fontos szerepe lesz.
A Rams 6-4-es mérleggel áll, jelenleg nincsenek rájátszást érő helyen Kuppék. Goff borzalmasan teljesít idén, valami nincsen rendben vele. McVay így sokkal több futást hív, múlthéten Gurley season high 25 kísérlettel zárt, amikből összesen 97 yardot szereztek. A Bears ellen 34 alkalommal futottak, míg csak 18 passzt engedett el Goff. Cooks és Woods felé egyetlen passz sem ment múlthéten, várhatóan ma sem fog túl sok, ugyanis nagyon komoly a secondary a hollóknál, így Goffnak egyértelműen a rövid célpontokat kell majd keresnie. A passzokban idén a 25. helyen áll a Rams, ez tavalyról hatalmas visszaesés.
A Baltimore futásokban megállíthatatlan, idén 203,8 yardot átlagolnak a földön, illetve 5,7 yardot cipelésenként: mindkettő bőven a legjobb a ligában. Jacksonnak a passzjátéka is sokat fejlődött, bár kevesebbet passzol, mint az átlag, de így is 8 yardot szereznek kísérletenként (7.). A védelem zseniális, zsinórban 5 találkozó óta nem engedte 20 pontnál többet, pedig a Patriots ellen is mérkőztek ebben az időszakban. Főleg a secondaryt emelném ki, ami eddig is elit volt, de pár hete megszerezték Marcus Peters a Ramsből. Peters ismeri az egész playbookot, legalábbis védekezés terén biztosan. Ez ma hatalmas kulcs lehet, főleg egy ilyen formában levő Goff ellen. Simán belelátom, hogy az amúgy nagyon labdabiztos irányító ma hibázni fog, és el fog adni legalább egy labdát.
A Ravens futásaira idén nincs kulcs, Ingram és Jackson remekül rotálják egymást, szinte esélytelen őket érdemben levédekezni. Mind az offense, mind pedig a defense oldalon jobbnak tartom a Ravens alakulatát, ma is az ő győzelmüket várom.

Végeredmény: 6-45 => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!