FAQ: A LoL VB Play-ins szakaszában lesz legalább egy olyan pálya, ahol egy játékos eléri a 451 farmot, vagy annál többet szerez. E-sport, LoL, Worlds Play-ins, Bajnokság speciális. A tipp posztolásának eredeti ideje a prémium csoportban: 2019.10.01.

Indoklás: Kezdődik a League of Legends VB! A Play-ins szakasszal veszi kezdetét az európai rendezésű, legjobban várt éves esemény. 4×3 csapat harcol a 4 továbbjutó helyek egyikéért. A 4 csoportban mindenki játszik mindenkivel 2x és az 1-2. keresztbejátszik egy Bo5 a playoffban.

Ismerve és tanulmányozva a csapatokat, kifejezetten lassabb meccsekre számítok, passzív taktikákkal és nagyon elnyújtott early gamekkel (=15-20 percig kevés harc és esemény többnyire). Ráadásul a VB idejére készített játék patch további nerfeket (hős gyengítéseket és sebzés csökkentést) hozott, így a kettő egyvelegeként egy meccsen legalább lehet a megszokottól eltérő hosszúság. Az átlag játékidő ~25-30p, de nem ritka az 50+ perces meccsek sem. Szerintem könnyedén lehet erre precedens, akár nem is egy.

A “B” csoport konkrétan a lehető leglassabb és passzívabb, “late-game” csapatok négyesét adja.

A lassabb meccsek pontos és precíz farmolással járnak, főként az ADC és MID posztokban nagyon komolyan számokat és statisztikákat tudnak elérni a profi versenyzők. Korábban is ajánlottam hasonló tippet, akkor is könnyedén jött. Ilyen esetben egy 11-11,5/cs/perc egy nagyon jó számnak mutatkozik, amit egy kevésbé eseménydús találkozón elérhet egy-egy játékos a pályán. Ez ugyebár a könnyű matek után kiszámítolható, hogy durván egy ~41-43 perces meccs már megadja.

Végeredmény: az Isurus – Detonation mérkőzésen 621 farmot is értek már el => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!