FAQ: Vízilabda, OB1.

Indoklás: a címvédő, egyben Bajnokok Ligája győztes FTC szerdán megkezdte idei küzdelmeit a hazai bajnokságban, ahol a szegedi együttest győzték le 20-11 arányban.
Több újonc is debütálhat azon a találkozón: a görög Fountoulis amellett, hogy háromszor is betalált, megmutatta, hogy a kemény alapozás ellenére is jó erőben van, hiszen az első két negyedet szünet nélkül végigjátszotta. Az Olympiakoszból érkező klasszis remek passzokkal hozta helyzetbe társait, de ez elmondható Zalánki Gergőről is. Újdonsült balkezesük ugyan nem tudott betalálni első három lövéséből, de ezután a következő négy próbálkozásból már hibátlan volt és a mezőny legeredményesebbje lett négy góllal.
Dumi (Varga Dénes) hiánya nem volt érzékelhető, megfelelően tudták őt pótolni: hol Jansik Szili, hol pedig Nikola Jaksic indította el az akciókat, melyek többsége góllal fejeződött be, köszönhetően annak is, hogy az újonc elfáradt a meccs végére.
Az UVSE ellen tavaly 20-4, tavalyelőtt 19-7 arányban nyert a fővárosi alakulat, akik azóta csak erősebbek lettek. Hazai vízben ismét lehet közte a végén 10 gól.

Végeredmény: 16-6 => A tipp NYERT!

error: Ez a tartalom szerzői jog által védett!