FAQ: Baseball, MLB. A felsorolt dobóknak kezdenie kell, különben a fogadás érvénytelen. (Kershaw - Kelly)
Ajánlott tét mértéke (bankroll): 1.5 %

Végre pályára lép Kers, a Dodgers legjobb dobója, illetve a liga egyik ikonikus arca. Eredetileg ő nyitotta volna a szezont a Giants ellen, viszont a találkozó előtt pár órával a hátára hivatkozva lemondta a találkozót. Azóta nem is játszott, így ma “debütálhat” a rutinos dobó, aki már 13. szezonját kezdi meg a major ligában: 1x MVP, 3x legjobb dobójátékos, 8x All-Star tagság áll a neve mellett. A legjobb balkezes a mezőnyben, brutálisan erős karja van, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a rendkívül sok strikeoutja, illetve a nagyon alacsony ERA mutatója. Élete során 33 alkalommal kezdett a D’backs ellen, 2,84-es ERA mutatóval dolgozik ellenük 206 inning alatt, ami egészen hihetetlen.
Merrill Kelly remekül kezdte a szezont, egyszer kezdett eddig, a Rangers ellen volt pályán kedden, amikoris 7 (!) inning alatt egyetlen egy ütést sem adott fel, majd a Odor ütött róla egy hazafutást, így egyetlen feladott futással zárta a találkozót, amelyet végül simán megnyert. Bő 7 játékrészt volt a pályán, ez idő alatt mindössze 3 alkalommal találták el érvényesen a dobásait. Róla is elmondható, hogy egy igazi strikeout gép, a Texas elleni találkozón 7 játékost is kiejtett.
Nagyon szoros találkozó lehet ez a két dobó miatt, a mérkőzés első felében nem várok pontesőt, és utána sem nagyon, de az már a bullpenen múlik. Dodgers sikert várok a találkozó végén, de a pontokban van ma komolyabb érték.