FAQ: Ufc

Indoklás: Pattersonnak erős a submission játéka és a nyúlánk  felépítése is segít ebben így nyilván 6’3”  78” ütőtávja 10”-al több mint választottunké Yanal Ashmoz (Red Fox) akinek ez lesz az UFC debütálása ami általában nem jó ómen.

Ashmozt lehetett látni a PFL-en egy meccsre ahol pontozással nyert. Ashmoz egy kis erős húsgolyónak fog kinézni Patterson mellett es eddig 7 meccsen többször a 2. és 3. menetben fejezte be az ellenfeleit. Nincs sok videó fent róla így nehéz belőle felkészülni és az Izraeli edzőteremben is ő az abszolút király mint az egyetlen aktív versenyző. Ha Ray Sefo ( PFL főnöke) láttak benne potenciált, hogy UFC-be engedjék akkor 3.25 oddsért én is fogok. Patterson bár voltak szép submissionjei de ezek hail mary szituációból jöttek össze. ( Vagyis addig vesztesre állt.)

Állóban nem hiszem, hogy tudná kamatoztatni ütőtáv előnyét, sőt egy birkózó kinézetű ellenféllel szemben ez sokszor hátrányos. Ha Petterson nem tud tiszteletet parancsolni az első menetben akkor ahogy egyre mélyebben a 2-3.-ik menetben abszolút látom a jobb kardiójával az underdogunkat nyerni. Ütőerő is Ashmoznak kedvez aki eddig 7-0-al áll, lehet, hogy nem magas kvalitású ellenfelek ellen.

7/4 szer ugyanis tko/ko-val ellenben, Pattersonnak szintén ez lesz a debütálása es bár neki volt némi amatőr múltja MMA-ban profiként, 13 meccse volt és egyszer ő mar megérezte a vereség ízet méghozzá Tko-zták.

Szóval számomra ez az odds túl tág ahhoz, hogy legalább egy 1% -t rászórjunk a veretlen harcosra.