FAQ: az amerikai futball, NFL.

Indoklás: Rövid héten általában a hazai csapat van előnyben, ráadásul Trevor Lawrence játéka is kérdéses (bár kizártnak tartom, hogy végül ne játszana). Valahol érthető tehát az odds.

Ugyanakkor nem mehetünk el a formák mellett. A Jets 6–3-mal mehetett a pihenőhétre, azóta öt meccséből négyszer is kikapott, és csak a liga egyik leggyengébb csapatát, a Bearst verte meg (7–7).

A Jaguars 6–8-cal áll, tehát mérlegben még gyengébb is, mint a New York-i. Ugyanakkor a Jacksonville október vége (2–6) óta remek formába lendült, Lawrence elkezdte bebizonyítani, hogy miért volt konszenzus 1/1 a drafton, a legutóbbi hat meccsen pedig 4–2 a mérleg. A két vereség? A legutóbbi hét meccséből 6–1-et hozó Lions (egyetlen vereség a Bills!), illetve a legutóbbi nyolc meccsén 7–1-es Chiefs (egyetlen vereség a Bengals). Több, mint vállalható vereségek…

Miközben a Jaguars megverte a Lamar Jacksonnal felálló Ravenst, idegenben szedte szét a Titanst, és legutóbb az addig 10–3-as Cowboyst is megverte, mínusz 17-ről.

A forma miatt úgy érzem, megéri egy kisebb tétet a Jaguarsra tenni ma.

végeredmény: 3-19 => a tipp NYERT! 🙂