FAQ: amerikai futball/NFL-en belül a piacoknál tudjuk kiválasztani a mérkőzést, azon belül a játékos speciálisaknál található a fogadás.

Indoklás: A liga második leggyengébb mérlegű csapata, az 1–5–1-es Texans fogadja az egyetlen hibátlan, 7–0-s Eaglest, nem véletlen, hogy a meccsre konkrétan nincs értelmezhető kimenetel, amiben érték lenne, ugyanakkor találhatunk olyan fogadási felületet, amin érdemes lehet elgondolkodni.

Ahogyan a Texans előző meccsénél is említettem, a legnagyobb gond a houstoniakkal, hogy borzasztó könnyen át lehet futni rajtuk, a találkozónként engedett 186 yard kimagaslóan a legrosszabb mutató a ligában (még a második leggyengébb Bears is 30 yardra van), így igazából passzolni nem is szükséges ellenük, a 217,6 yardos átlag éppen a mezőny közepét jelenti. Nem véletlen az sem, hogy főleg emiatt a kapott pontok átlaga nem is rossz, a 22,0 csak a 16. legrosszabb, nem kellenek ellenük a nagypontos meccsek, elég, ha folyamatosan futtatják a labdát és az órát, a végére úgyis nyer az ellenfél.

Mindeközben az Eagles az egyik legjobban futó csapat, a meccsenként szerzett yardok átlagában a hatodik helyen áll, a hét meccsen összehozott 14 touchdownja pedig a legjobb átlag, csak a nyolc találkozón 15-ig jutó Browns előzi meg ebben a kategóriában. Véleményem szerint csak eddig.

A Philadelphia passzjátéka is szépen fejlődött, itt a 10. legtöbb yard az övé, viszont a 10 TD-passz csak a középmezőnyre jó, így számomra teljesen egyértelműnek tűnik a helyzet, hogy az Eagles a legnagyobb erősségét (ligaelit futójáték) erőlteti majd rá a liga leggyengébb egységére (Texans-futásvédelem), nem pedig a nem kiemelkedően erős passzjátékát a nem vészesen gyenge passz elleni védekezésre.

Innentől kezdve sok futott yardot várok és a touchdownokat is inkább a talajon.

Túlzás lenne állítani, hogy Miles Sanders egy TD-gyár lett volna eddigi karrierje során, a 2021-es idényben konkrétan egyet sem szerzett, de az elmúlt hetekben belelendülni látszik: azok után, hogy az első három fordulóban egy touchdown szerepelt a neve mellett, a legutóbbi négy találkozón négyet is szerzett. A 2,00-es odds rá kifejezetten csalogató, ahogyan igazából a 78,5 yardos határ is vonzó 1,90-ért.

Mivel a Texans védelme nagyon gyenge ezen a téren, nem hiszem, az irányító Jalen Hurtsöt 15-16 futójátékra elküldenék, a Steelers ellen például belefért kettő, a Dallas és a Washington ellen pedig 9-9, igaz a Pittsburghöt inkább passzokkal szedték szét.

Száz szónak is egy a vége, hiába Boston Scott és Hurts várható nagyjából 10 futása, a labdacipelések többségét Sandersnél várom, így pedig jó meccset tőle.

végeredmény: Sanders 1 touchdownt szerzett => a tipp NYERT! 🙂