FAQ: labdarúgás\Bajnokok Ligája – D csoport\mérkőzésen belül: ázsiai piac első félidő\Faq: 1 gólos hazai vezetés esetén a tét visszajár, míg 2 gólosnál nyertes a fogadás.

Indoklás: A D-csoportban a Spurs teljesítménye kicsit csalódáskeltő. Elvileg Conte együttese a legerősebb ebben a kvartettben, de a két gólnélküli BL forduló után erősen kérdéses a továbbjutása. A mai mérkőzés tehát kulcsfontosságú a Spurs számára. A Frankfurt rosszul kezdett a csoportban, rögtön egy (0:3) nagy vereség hazai pályán, majd meglepetésre ezt sikerült kompenzálni egy győzelemmel idegenben Mairseille-ben. Múlt héten pedig összejött egy bravúros 0:0 hazai pályán a Spurs ellen.

Tottenham:

Az elmúlt időszakban akadozott a Spurs támadójátéka. A Frankfurt otthonában az 1.89xG ellenére sem sikerült kapuba találni. A hétvégi bajnokin a 0.70-es xG-re viszont igen. Általában a Spurs-nek nincs gondja a helyzetek kialakításával, viszont azok befejezésével igen. Kane-k rengeteg helyzetet kihagytak, ami ma nem fog beleférni. Ezt Conte valószínű szintén látta és mentálisan felrázta és élesebbé tette a támadóit a mai napra.

Frankfurt:

A Bochum elleni 3:0-s vereség, talán annak volt betudható, hogy fejben a német csapat már erre a mérkőzésre készült. A tompa, ötlettelen játék mellett még sérülés is sújtotta a Frankfurt-ot. Pellegrini (7/0 védő) újból kidőlt, míg Ansgar Knauff (13/1 szélső) combizomhúzódást szenvedett, neki veszélyben van a VB-je. Kicsit szertelen ez a gárda, mert vannak jó időszakai, de vannak olyan pillanatok, mint például a Bochum vagy a Sporting meccs, ahol a Frankfurt totál csődöt mondott. Érdekesség, hogy a Frankfurt hét gólt kapott szögletből és szabadrúgásból, többet, mint bármely más csapat a bajnokságban, annak ellenére, hogy xGA-ja (várt gólok ellen) (1,97). Sok kapott gól mellett, a támadójáték sem működik tökéletesen. Elég sok mérkőzésen a Frankfurt 1-es xG alatt végzett.

Esélyek:

Nagy égés lenne Conte-nak, ha ezzel a Spurs-el kipottyanna a BL-ből, ezért ma egy agresszívan letámadó Spurs-ot várok. Bízom benne, hogy a hazaiak már az első félidőben feltörik a frankfurti védelmet.

Tipp: (Első félidő AH -1.0) Tottenham Odds:3.89 Office:Pinnacle

végeredmény: félidő: 3-1 => a tipp NYERT! 🙂