FAQ: labdarúgás\Németország: Bundesliga \mérkőzésen belül: ázsiai piac első félidő\Faq: 1 gólos hazai vezetésnél a tét visszajár, kétgólos vezetésnél nyertes a fogadás.

Indoklás: Az Origo sportrovata ezt írta a bajorokról: „ÉVTIZEDEK ÓTA NEM LÁTOTT VÁLSÁGBAN VAN A BAYERN MÜNCHEN”

Az tény, hogy a Bayern 4 forduló óta nem tudott nyerni Nagelsmann-al, de ha a BL-t nézzük, ott magabiztos győzelem a Barca, illetve az Inter ellen. Megnéztem ki mit nyilatkozott a nemzetközi sajtóban, de ott nyugodtabban értékelték a kialakult helyzetet. A Bayern 3.24 xG-t dolgozott ki a Gladbach ellen (1:1), a Stuttgart (2:2) és legutóbb az Augsburg (1:0) ellen pedig 2,0 xG-t. Az edzőnek inkább a fejekben kell rendet tennie, hisz a helyzetek megvannak, csak ezeket szépen kihagyták Müller-ék. A Gladbach meccsen Sommer-t Istenné tették, de így jártak Gikiewicz-el is az Augsburg kapusával.  Két bajnoki, ahol hősök lettek a kapusok. Összességében nincs akkora gáz, mint amit az origo fejteget. Talán a magyarok elleni vereség és az angolok otthonában elért döntetlen picit visszarántja a Földre a Bayern játékosait.

Csapathírek:
Bouna Sarr, Kingsley Coman és Lucas Hernández hiányzik.

Leverkusen:
A gyógyszergyári együttesnek kis vigaszt jelenthet, hogy a BL-ben sikerült hazai pályán legyőznie az Atletico-t-. A bajnokságban viszont az együttes egyelőre nem tudott megindulni felfelé. Pár játékos formája is aggodalomra ad okot, hisz például Patrik Schick (csatár) egyelőre nem tud olyan kimagasló teljesítményt nyújtani, mint tavaly. Továbbá nagyon hiányzik Wirtz a csapatból. A tavalyi szezonban 31 meccsen 10 gólt és 14 gólpasszt jegyző középpályás hiánya érződik a Leverkusen játékán. Egyébként a Leverkusen védekezése sem hatékony, általában nagyon sok minőségi helyzetet enged az ellenfeleinek. Werder 1.74xG, Hertha 2.74 xG. A Bayern meccsen egy ilyen mutató végzetes lehet.

Csapathírek:
Karim Bellarabi és Florian Wirtz sérült, míg Amine Adli és Palacios kétséges.

Esélyek:
A bukik 75% esélyt látnak arra, hogy ma a Bayern nyer, szerintem is hazai győzelem várható, de a házigazda az esetek többségében az első félidőben alakít ki több helyzetet. Mindkét csapat játszik hétközben a BL-ben, a Bayern hazai pályán fogadja a Plzen-t, míg a Leverkusen utazik Portóba.

végeredmény: félidőben 3-0, végeredmény: 4-0 => a tipp NYERT! 🙂