FAQ: amerikai futball, NFL. A tipp értelmezése, hogy a Dallas legalább 6 pontos különbséggel nyer. Bet365-ön ezt az opciót a mérkőzésen belül a Fő speciálisak menüben találjátok meg.

Indoklás: mindkét csapat óriási csalódást okoz a szurkolóinak az utóbbi hetekben, kiemelten fontos lenne tehát a feleknek alkotnia végre valami pozitívat. De míg a New Orleans egyre inkább tele van sérültekkel és lassan az egész szezonjuk a kukába kerül; addig Dallasban legalább megvan a sikerhez szükséges személyzet illetve a divízió elsőségüknek köszönhetően továbbra is elég stabil rájátszás résztvevőnek vehetjük őket. A Saints ráadásul 19-re lapot tervez húzni, mivel Winston (1. számú irányító) sérülése és Siemian (2. számú irányító) várakozások alatti teljesítménye miatt ma annak a T. Hillnek (eredetileg tight end) a kezébe tervezik adni a pálcát, aki eredetileg nem is quarterback! A karrierje nagyobb részét zömében más posztokon töltő univerzális játékosnak ugyan van már ~ 100 sikeres passza, 4 touchdownja és 4 interceptionje QB-ként, tehát azt nem lehet mondani rá, hogy full zöldfülűként áll majd oda dobálni; de azért ebben a döntésben mégis csak óriási a rizikófaktor. Nem tudom, hogy azért kockáztatnak-e, mert “nekünk már úgyis mindegy” vagy azért, mert Siemian legutóbb már annyira megégett, hogy még a new orleans-i közönség is Hill nevét skandálta a meccsen… De az biztos, hogy bármelyik is lép majd végül pályára, papíron eleve nem szabadna tudniuk felvenni a versenyt Prescottal (a Cowboys irányítója). Főleg úgy, hogy Hill sérülés miatt eleve alig játszott még ebben a szezonban, és nyilvánvalóan a playbook-ot sem volt néhány napnál többje begyakorolni QB-ként a csapattal! További gondjai a Saintsnek, hogy: M. Thomas (1. számú elkapó), Trautman (1. számú tight end), Lutz (1. számú rúgó) és Peat (1. számú védőfal ember) is sérültek; és a Kamara (1. számú futó), Ingram (2. számú futó) duó is csak épp most épült fel, az előző mérkőzésen még nem voltak bevethetőek. Nem nagyon van tehát kire / mire építeni itt a New Orleansnak, egyedül a Hillben rejlő meglepetésfaktorban bízhatnak. A Cowboys szorzója csak attól emelkedik, hogy az edzőjük hiányozni fog COVID miatt, de liga egyik legjobb offensével rendelkező Dallasnak még nélküle is kötelező ezt simán behúznia.

UPDATE (12.02., 17:12): emelek a tétemen, mivel a New Orleansnak még több hiányzója lesz, mint arra számítottam eredetileg! Kamara például mégsem játszik; plusz még: Ramczyk (támadófalember), Armstead (támadófalember), Elliss (védő), Kpassagnon (védő) és Davenport (védő) sem!

végeredmény: 17-27 => NYERT! 🙂