FAQ: A mérkőzés legalább 31:01-ig tart. E-sport, LoL, VB.

Indoklás: A kínai óriás FPX blamázott az első körben. A hibátlan mérlegre számító elemzők néztek nagyot, mikor 0-1gyel végzett a nyitónapján a kínai bajnokcsapat. A mai meccsük sem lesz egyszerű, az eddigi VB alatt folyamatosan végig rakott Splyce, mint az európai #3 seed, újra komoly gondot jelenthet az esélyesebb ázsiaiaknak.

A magyar srácot a keretébe foglaló kígyók a lassú, kontrollált játék hívei, ezt többnyire rá is tudják erőltetni aktuális ellenfelükre. Na az FPX is rá tudja erőltetni a stílusát a másikra, de náluk a tempó és a kegyetlen helyzetkihasználás az, ami őket jellemzi, tehát lényegében ellenkező stílusjegyek találkoznak ma. Úgy gondolom, hogy a Splyce meg is foghatja akár az ellenfelét.

Abban azonban biztos vagyok, hogy nem ez egy klasszikus 22-25 perces FPX siker, ahol rajt-cél győzelmet arat a kínai sztárcsapat, ahogy a regionális bajnokságában ezt az esetek többségében végre szokta hajtani.

A 2 Baron és a ~33 perces meccs elvárt lehet – szinte mindegyik VB meccsre – de a Splyce esetében, amely a “late game”, tehát a meccs késői szakaszára építi taktikájának döntő lényegét, náluk meg pláne. Tippem: ~35 perc

Végeredmény: 35 perc => A tipp NYERT!