FAQ: Vízilabda,OB1.

Indoklás:
Érdekes a felállás hiszen a Szentes(6.) és az AVUS(5.) is az utolsó 2 meccsét a PVSK(7.) ellen játszotta,mondhatni most kezdték el az igazi darálót az alsóházi csapatok egymás ellen és most itt egy újabb párharc köztük.
Azonban a Szentes jóval komolyabb játékerőt képvisel mint a Szombathelyi csapat és ennek értelmében hazai környezetben nem lehet egy percig sem kérdés hogy itt melyik csapatnak kell nyernie.
Egyébként a Magyar Kupa egri selejtezőjében már összecsapott a két gárda, akkor a szentesiek 12-6-ra nyertek így hát véleményem szerint ekkora különbség nem tűnik el alig 1 hónap alatt.
Amit érdemes tudni a vendégekről hogy Takács János éppen a Szentestől igazolt az AVUS-hoz a nyáron, vele centerben erősödtek. Kapásoldalon Ivan Basarára fokozottan oda kell figyelni, illetve rosszkézoldalon Kiss Csaba rutinjára.
Ha ezt a 3 játékost tudja hatástalanítani a Szentesi védelem ami egyébként elég jól zár hiszen ha az Egri összecsapást nem nézem még a világsztár alakulat Fradi sem tudta őket megszórni és mindössze csak 3-al nyertek a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában!
Előző héten személyesen is megtekintettem a hazai csapatot Pécset és azt kell hogy mondjam imponáló volt az edzőjükkel is beszélni valamint néhány játékossal is akik egyértelműen minden bizonytalanság nélkül azt mondták ezt a találkozót abszolválni fogják.
Ilyen szorzón bűn lenne kihagyni.

Eredmény: 11-9 => A tipp NYERT!