Új szezon, új álmok – segítünk megvalósítani!

Minden sportfogadói szezon elején ki szokott általában tűzni az ember egy adott célt, hogy mire gyűjt. Hogy mit venne abból a pénzből, amit az ehhez hasonló pénzügyi befektetéseiből profitál? Van, aki egy kocsit. Van, aki egy lakást. Van, aki egy luxus nyaralást álmodik ilyenkor meg. És Neked, mi az álmod? Bármi is legyen, tartsd velünk és segítünk Neked megvalósítani! Cégünk 12 éves fennállása alatt már több 10.000 embert segítettünk a profi sportfogadás által profithoz jutni. Itt elolvashatod az ő beszámolóik, valódi tapasztalataik: https://ttbksport.com/velemenyek/

Elkezdődött a 2024-25-ös új sportszezon, ezért szeretnénk egy különleges AKCIÓ-t ajánlani; hogy idén is merjetek nagyot álmodni és lehetőleg minél többen és minél több pénzt nyerjetek majd a következő hónapokban az elemzéseikkel.

Mostantól (2024.09.08. 16:00) ugyanis a következő 7 napban (2024.09.15., 23:59-ig) aki megveszi egyszerre bármelyik legalább 2 prémium csoportunk, az a ” szezon2024 ” kuponkód használatával fél áron teheti ezt meg! A kedvezmény természetesen 3 vagy annál több csomagra is ugyanúgy vonatkozik, tehát most bármennyi projektünkhöz szabadon csatlakozhatsz ugyanúgy 50 %-os áron. Érdemes tehát most alaposan, akár hosszú távra betáraznotok!

Az akció – a nálunk már megszokott módon – természetesen nem csak arra az esetre vonatkozik, ha csak most lépnél be valamelyik prémium projektünkbe, hanem a hosszabbításokra is: tehát ha már Tagunk vagy, de ha most küldesz még tagdíjat a fenti feltételek teljesítésének figyelembe vételével, akkor Te is jogosult leszel ugyanúgy a tagságod féláras megtoldására. PRO tipp: érdemes bankkártyás fizetési módot választani, mert az akciós áron feliratkozva az adott termékre a jövőben is folyamatosan a kedvezményes áron fogsz majd tudni nálunk hosszabbítani, amivel értelemszerűen rengeteget tudsz spórolni! (De az automatikus levonást természetesen később bármikor meg is tudod magadnak szüntetni.)

Korrektségünkhöz hűen, most sem árulunk zsákbamacskát, ilyen formában vagyunk jelenleg:
https://ttbksport.com/tipparchivum/

Csatlakozni a szokásos helyen és módon lehet:
https://ttbksport.com/uzlet/

Akinek bármi kérdése van, írjon nekünk akár Facebookon, akár e-mailben ( tippmix.tanacsado@gmail.com ) nyugodtan!

Sok sikert kíván mindenkinek a következő sportszezonra is TTBK Sport admin és elemző csapata!